Gegratineerde scholfilet met Brie

Ingrediënten

  • 1/2 zakje verse Peterselie (fijngeknipt)
  • ongeveer 600 gram scholfilets
  • zout en peper
  • 30 gram boter
  • 1/2 theelepel gedroogde Provencaalse kruiden
  • 200 gram Brie
  • ovenschaal

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen op hoogste stand. - Scholfilet bestrooien met zout en peper en in een ovenschaal leggen. Boter in stukjes over de vis verdelen. Peterselie met Provencaalse kruiden vermengen. - Brie in plakjes snijden. Vis uit grill nemen en bestrooien met de kruiden. De brie over de vis verdelen.Terug zetten in de grill en ongeveer 4 minuten grilleren tot het mooi bruin is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha