Gegrilde aardappelen met tonijn en Japanse vinaigr

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen. Snijd ze in schijven van 1,5 cm dikte en nadien in maantjes. Breng de tonijn op smaak met zeezout. Grill hem gedurende 10 sec rondom in een grillpan. Grill ook de aardappelmaantjes gedurende 5 min aan elke kant gaar in een grillpan op een laag vuurtje. Meng de sojasaus met de olijfolie, het limoensap en het sesamzaad tot een vinaigrette. Snijd de gegrilde tonijn in dunne plakjes en verdeel over 4 borden. Leg de aardappelmaantjes er bovenop. Giet er de vinaigrette over. Bestrooi met pijnboompitten en serveer met de gewassen salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 605x