Gegrilde aubergine met zoete couscous

Ingrediënten


Bereidingswijze

Leg de aubergineschijven op een schaal en bestrooi ze met zout. Spoel het zout na een uur af en dep de aubergineschijven met keukenpapier droog Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking Verhit de olie in een pan. Fruit de rozijnen, dadels, komijn, kaneel en pijnboompitten 1 minuut. Voeg de kippenbouillon toe. Laat het mengsel tot de helft inkoken Voeg de couscous en de koriander toe. Breng op smaak met zout en peper Bak of gril de aubergineschijven in een beetje olijfolie goudbruin van kleur. Serveer de aubergineschijven met de zoete couscous.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 933x

Jouw laatst bekeken recepten