Gegrilde biefstuk met salsa verde

Ingrediënten

  • 1 sneetje vloerbrood (bruin biologisch)
  • ? 1 eetlepel rode-wijnazijn (biologisch)
  • ? 1 teentje knoflook (biologisch)
  • ? 1 zakje verse basilicum (15 g biologisch)
  • ? 1 zakje verse munt (15 g biologisch)
  • ? 3 augurken (biologisch)
  • ? 4 eetlepels olijfolie (biologisch)
  • ? zwarte peper (gemalen biologisch)
  • ? (zee)zout
  • ? 2 biefstukken (biologisch)

Bereidingswijze

Korsten van brood snijden. In diep bord azijn en 1/2 eetlepel water schenken. Brood hierin kort laten weken. Knoflook pellen. Takjes van basilicum en munt verwijderen. In vijzel of keukenmachine brood, knoflook, augurken, basilicum, munt en olijfolie tot puree mengen. Salsa verde op smaak brengen met peper en zout. Grillpan verhitten. Biefstukken aan beide kanten bestrijken met resterende olijfolie. Biefstukken in hete grillpan in 2-5 minuten naar wens rood, rose of doorbakken grillen. Halverwege keren. Biefstuk serveren met salsa verde, ovenfrites en broccoli.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 749x

Jouw laatst bekeken recepten