Gegrilde biefstuk met serranoham,tomaat en aubergi

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bak de biefstukken aan beide kanten op hoog vuur 1 tot 2 minuten aan in een combinatie van olie en boter.Plaats de biefstukken op een ovenschaal en doe ze min. 30 minuten in de oven op 70 graden ( kan ook langer maar het vlees zal niet gaar worden bij deze temp maar mooi roze).Verhit de grillpan tot deze begint te walmen.Snijd de aubergine in plakken en grill ze aan een kant tot een mooi grillstreepje zichtbaar wordt.Doe hetzelfde met de tomaten en de plakken ham.Meng de aubergines,tomaat en ham door elkaar,maak op smaak met zout en peper en voeg de room,bieslook en truffelolie toe.Serveer met gebakken aardappelen of geroosterd brood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha