Gegrilde entrecote met aardappel-mais tortilla

Ingrediënten

  • 3 grote aardappels
  • 1 kleine ui
  • 1 klein blikje mais
  • 2 el olijfolie
  • 2 eieren
  • peper en zout
  • 1 tl bouillonpoeder
  • 2 entrecotes
  • salade of gekookte peultjes

Bereidingswijze

Schil de aardappels en rasp ze op een grove rasp. Snijd de ui in kleine blokjes en laat de mais uitlekken. Bak in een koekenpan de rauwe aardappel in 1 el olijfolie, gedurende ongeveer 5 minuten. Blijf goed roeren. Voeg de ui toe en bak deze even mee. Klop de eieren in een kom los en voeg hier peper, zout en bouillonpoeder aan toe. Voeg hier het aardappelmengsel aan toe en roer het geheel door elkaar. Bak het mengsel in dezelfde pan in 1 el olijfolie tot een mooie koek. Draai hem halverwege om met behulp van een groot bord of een snijplank. Grill ondertussen de entrecotes naar gewenste gaarheid. Serveer hierbij een eenvoudige salade of bijvoorbeeld gekookte peultjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha