gegrilde groenten met parmaham

Ingrediënten


Bereidingswijze

Leg de in dunne plakken gesneden aubergine op keukenpapier en strooi er zout over. Leg er nog een vel keukenpapier op.Snijd de courgette in dunne plakken en de paprika in kwarten. Haal de zaadjes eruit.Verwarm wat olie in een grillpan en grill de groenten in porties om en om mooi bruin.Voordat je de aubergine grillt het overtollig zout eraf vegen.De tomaatjes in zijn geheel in de pan leggen tot er vochtblaasjes opkomen.Laat alle groenten uitlekken op keukenpapier.Snijd de artisjokharten in vieren en vermeng ze met de rucola,zout en peper, wat olijfolie en wat druppels balsamico.Verdeel dit over vier borden en leg de lauwe gegrilde groenten erbij.Verdeel de plakken ham erover en maal er nog wat verse peper over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha