Gegrilde lamskoteletjes met knoflook

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak in een stevige diepvrieszak de marinade: pers hierin de knoflook en voeg de olie, oregano, azijn en peper toe. Nu kunnen de koteletjes erbij. Knoop de zak dicht en "kneed" het zakje even zodat de marinade zich goed verdeelt. Het maakt niet zoveel uit hoe ver vantevoren je het vlees marineert. Hoe langer, hoe krachtiger de smaak. Zet het vlees tot gebruik in de koelkast en breng tussendoor de marinade even "in beweging".Vet de grillpan in met een drupje olie en verhit deze. Grill de koteletjes aan beide kanten bruin maar zorg dat het vlees iets rose blijft anders wordt het droog. (dat zou zonde zijn!)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 709x

Jouw laatst bekeken recepten