Gegrilde ribkarbonade

Ingrediënten


Bereidingswijze

In platte schaal olie mengen met knoflook, rode ui en Italiaanse kruiden. Ribkarbonades in schaal leggen en minstens 30 min. marineren, af en toe keren. Intussen aardappels schoonboenen, in stukjes snijden en in 2 el olie in wok in 15 min. op matig vuur beetgaar bakken. Overdoen in schaal. Aubergine in blokjes snijden. Grillpan verhitten. Ribkarbonade uit marinade nemen, uitjes afvegen en marinade bewaren. Karbonades in 4-5 min. per kant bruin en gaar grillen. In schoongeveegde wok resterende marinade verhitten en aubergineblokjes 5 min. bakken. Aardappelblokjes en wortel toevoegen en groenten al omscheppend in 7-10 min. gaarbakken. Pittig op smaak brengen met zout en peper en eventueel extra kruiden erdoor scheppen. Ribkarbonades op vier borden leggen en groentemengsel ernaast scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 511x

Jouw laatst bekeken recepten