Gegrilde tongfilets op een bedje van Italiaanse gr

Ingrediënten


Bereidingswijze

Tonfilets inwrijven met citroensap, zout en peper en besprenkelen met wat witte wijn. Sperziebonen afhalen en in de lengte halveren. Van de asperges onderaan een stukje afsnijden en de asperges in even grote stukken snijden als de sperziebonen. De sperziebonen samen met de asperges 3 minuten koken in water met zout. Courgette in dikke plakken en daarna in reepjes snijden. 10 basilicumblaadjes in reepjes snijden. Gedroogde tomaten heel fijn snijden.Grill voorverwarmen. Visfliets met olie bestrijken. Aan elke kant 3 minuten grilleren. Ondertussen in roerbakpan wat olijfolie verhitten. Gedroogde tomaten met alle groenten al omscheppend 1 minuut bakken. Tijm erbij. Runderfond en rest witte wijn toevoegen en alles aan de kook brengen. Even proeven en eventueel nog wat zout en peper toevoegen. Groenten verdelen over 4 borden. Visfilets er op leggen en garneren met fijngesneden basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 482x

Te vinden in: