GEGRILDE TONIJN met balsamico-azijn

Ingrediënten

  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 grote teen knoflook
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 1 stuk verse tonijn van 400 gram en 4 cm dik
  • 200 gram gemengde groene sla

Bereidingswijze

Schenk de olijfolie in een diep bord enpers de knoflook erboven uit.Roer de balsamico-azijn erdoor.Wentel het stuk tonijn erdoor en laat dit10 minuten marineren, keer het regelmatig.Verdeel de sla over 4 platte borden.Verhit de grillpan en leg het stuk tonijn erin.Rooster de tonijn in 8 minuten aan alle kanten bruin.De tonijn mag van binnen nog rose zijn.Bestrijk het stuk steeds met de marinade.Leg de tonijn op een plank en snijd hemin plakken van 4 cm dik.Leg de plakken tonijn op de saladeen sprenkel het bakvet erover.Lekker met ciabata.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 684x

Jouw laatst bekeken recepten