Gegrilde varkensfilet met aardappel-koolrabipuree.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappels en koolrabi's schillen, in stukken snijden en in pan met weinig water en zout in +- 20 min. gaar koken. Filetlapjes bestrijken met azijn en 1 el olie. In pan 1 el olie verwarmen, paprika en knoflook 1 min. zachtjes bakken. Bestrooien met kruiden. Paprika afgedekt 8 min. smoren. Tomatensap toevoegen en nog 5 minuten onafgedekt verwarmen. Grillpan verhitten. Vlees grillen in +- 5 min., halverwege keren. Uit pan nemen en bestrooien met zout en peper. Intussen groente afgieten, vocht opvangen. Grof stampen, 1 el olie en zoveel kookvocht erdoor roeren dat een smeuige puree ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Paprikamengsel met staafmixer pureren tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Puree en filetlapjes over vier borden verdelen. Paprikasaus ernaast scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha