Gegrilde zalm met honing en gember

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil en rasp de gemberwortel. Meng de zalm met de gember, knoflook, sojasaus, honing en lente-uitjes en laat dit afgedekt in een kom 30 minuten in de koelkast staan. Haal de zalm uit de marinade en laat deze uitlekken. Bak de zalm in 5 minuten aan beide zijden, terwijl je hem steeds insmeert met de marinade. Laat de overgebleven marinade de laatste minuut meeverwarmen. Serveer met een wortelsalade van wortels, rozijnen en sinaasappelsap, gegarneerd met een paar blaadjes basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 739x

Jouw laatst bekeken recepten