gegrilde zalm met shii-take

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel 2 teentjes knoflook en snij in plakjes, was 500g paksoi, snij de stelen en het blad in grove stukken en halveer 200g shii-takeverwarm 3 etl olie in een wok en fruit hierin de knoflook ca. 1 minuut, voeg de shii-take met de stelen van de paksoi toe en roerbak nog ca. 2 min. Dek de wok af, zet het vuur laag en laat de groenten ca. 2 min staan. Voeg het blad van de baksoi met 5 eetlepels sojasaus en 2 theelepels sesamolie toe. Laat de groenten nog ca 2 minuten staan. verwarm een grillpan voor, bestrijk deze met olie en gril 4 zalmfilets aan beide kanten 4 minuten. Bestrooi met zout en versgemalen peper. Serveer de zalm met de groenten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha