GEGRILDE ZEEWOLF MET SPINAZIESCHEUTEN, TOMAAT EN V

Ingrediënten


Bereidingswijze

Strooi een weinig peper en zout op de stukken zeewolf, haal ze door de bloem en schud het overtollige eraf. Leg de vis 8 minuten op een voorverwarmde, matig hete grill. 2. Splijt het vanillestokje in twee, schraap het merg eruit en vermeng het met wat pistache-olie en citroensap tot een geurige dressing. 3. Was de prille spinazie en laat hem zorgvuldig drooglekken. Verwijder grotendeels de steeltjes. Schik de spinazie (ongekookt) op de borden. Strooi er wat zout, peper en gehakte tuinkruiden op. 4. Verwijder het vel van de tomaten en snijd in partjes. Voorzie van peper, zout en de vanille-en-pistache-dressing.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 497x