Gegrillde kipfilets gevuld met kaas

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 1/2 eetlepel gesneden jalape?opeper (potje)
  • 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
  • 50 gr slanke smeerkaas
  • 2 kipfilets a 100 gr
  • 1/2 eetlepel olie

Bereidingswijze

Snijd het bosuitje in dunne ringetjes en hak de jalape?opeper fijn. Meng de uiringetjes, de peper en 2 theelepels Mexicaanse kruiden door de smeerkaas. Snijd de kipfilets overlangs open en bestrijk de binnenkant met het smeerkaasmengsel. Klap de kipfilets weer dicht en steek ze met een cocktailprikker vast. Roer de rest van de Mexicaanse kruiden door de olie. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bestrijk de kipfilets met het oliemengsel en leg ze in een lage ovenschaal. Schuif de schaal ? 10 cm onder de hete grill en grilleer de kipfilets in ? 10 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk ze regelmatig met het oliemengsel en keer ze halverwege.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 420x

Jouw laatst bekeken recepten