Gehaktballetjes op eigen wijze

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Meng door het gehakt: 2 eieren, een handvol paneermeel, de gesnipperde ui, peper, zout en een snuifje oregano flink door elkaar. -Draai er vervolgens balletjes van ter grote van ongeveer 3 ? 4 cm. - Rol deze balletjes nogmaals door wat paneermeel en bak ze aan op hoog vuur tot ze een mooi bruin korstje hebben, voeg eventueel wat boter bij, draai het vuur laag en laat nog zo'n 15 minuten verder bakken onder deksel.- Blus met de witte wijn en voeg ook nog een snuifje rozemarijn en de peterselie toe, laat even inkoken. Tenslotte mag ook het tomatenvlees de pan in, roer voorzichtig onder elkaar, voeg eventueel een weinig water toe indien de saus te dik is. -Zet het deksel op de pan en laat alles nog enkele minuten pruttelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 438x

Jouw laatst bekeken recepten