Gehaktpruttel

Ingrediënten

  • -400 gram gehakt (nog lekkerder als kalfsgehakt is)
  • -1 paprika
  • -3 uien
  • -100 gram tauge
  • -bakje champignons
  • -4 tenen knoflook
  • -3 el gedroogde nasikruiden
  • -1 el mosterd
  • -1 el papikapoeder (mild)
  • -scheut(je) ketjap manis (naar smaak. kan ook op tafel worden gezet samen met sambal om naar smaak toe te voegen aan gerecht)
  • -peper
  • -1 dl bouillon van blokje

Bereidingswijze

*Braad het (kalfs)gehakt in een pan bruin en korrelig. *Haal het gehakt als klaar is uit de pan, en maak de pan schoon. *Fruit hierin nu de fijngesnipperde uien en uitgeperste knoflook. *voeg dan de fijngesneden paprika, de in plakjes gesneden champignons, de nasikruiden, mosterd, paprikapoeder, ketjap manis, peper, bouillon en gehakt toe en laat zachtjes gaar sudderen. *Kook de laatste 5 minuten de tauge mee.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 741x

Jouw laatst bekeken recepten