Gehaktschotel met mie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vorm van het gehakt balletjes ter grootte van een walnoot en bak ze aan alle zijden licht goudbruin. Schud de pan zo nu en dan zodat ze gelijkmatig kleuren. Boter heb je hiervoor waarschijnlijk niet nodig, licht eraan hoe vet het gehakt is. Voeg de in plakjes gesneden uien toe en de halve selderijknol die in tweeen gesneden en daarna in dunne plakjes gesneden is. Na enkele min. de in blokjes gesneden tomaat en de tauge. Laat het geheel 10 min. doorsudderen. Voeg dan de in plakjes gesneden champignons, de sojasaus, fijngesneden selderij, stroop, zout en ve-tsin toe. Leg een deksel op de pan en laat het mengsel hoogstens nog 5 min. stoven. Zo nodig wat water toevoegen. Kook inmiddels de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha