Gekruide varkensvleesragout

Ingrediënten


Bereidingswijze

Abrikozen wassen. Minstens 4 uur in 2 dl. warm water weken. Ui fijnsnipperen. Vlees in stukken snijden. Tot gebruik in koelkast leggen.Vlees bestrooien met zout, peper en gemberpoeder. Boter verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Vlees en Italiaanse keukenkruiden toevoegen. 10 min. bakken. Intussen boven maatbeker abrikozen afgieten. Weekvocht met water aanvullen tot 4 dl. Abrikozen in kleine stukjes snijden. Over gebakken vlees al roerende bloem strooien. Al roerende scheutje voor scheutje abrikozenweekvocht toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Bouillontablet en abrikozenstukjes toevoegen. Aan de kook brengen. 15 min. zachtjes stoven. Af en toe roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 398x

Jouw laatst bekeken recepten