gelaceerde koolraap met zalm

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de ketjap,olie en knoflook door elkaar. Bestrijk de zalmfilets rondom met dit mengsel en laat 30 min op kamertemperatuur marineren. Smelt de boter op een laag vuur in een braadpan en roer de appelsap,citroensap,gember, zout en stroop erdoor. Voeg de koolraap toe en stoof 8min op een laag pitje tot de koolraap gaar is. Schepaf en toe voorzichtig om. Voeg na 7 min de appel toe. Verwarm de grilpan voor en leg de zalm erin. Gril de zalm in 3 min aan weerskanten knapperig. Verdeel de koolraap met de appel over 4 borden en leg de zalm erop. bestrooi met koriander of peterselie. Lekker met basmarijst

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1378x

Jouw laatst bekeken recepten