Gele rijst met Indiase Tandoori kip uit de oven

Ingrediënten


Bereidingswijze

Lekker met roerbakken paprikareepjes of salade. Neem bij voorkeur kipfilets a 125 gram. U kunt in plaats van Bulgaarse yoghurt ook gewone yoghurt gebruiken. Schep de yoghurt en Tandoorikruiden in een schaal door elkaar en laat hierin de kip afgedekt minstens 1 uur marineren. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Laat de kip uitlekken, verpak de filets in aluminiumfolie en bak ze in circa 30 minuten gaar. Kook ondertussen de rijst gaar in 8 minuten. Verwijder de folie van de kip. Zet de grill aan, grill de kip in circa 10 minuten aan beide zijden bruin. Verdeel de rijst en Tandoorikip over de borden, garneer het gerecht met koriander.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha