gemarineerde springbokbiefstuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng de gember,knoflook,azijn,poedersuiker en sojasaus, leg de bief erin en laat het 1 uur intrekken. Snij de lenteuitjes in schuine dunne ringen. Halveer de wortel over de lengte en snij de helften in schuine dunne plakjes. snij de bleekselderij in lange schuine boogjes en de asperges in 6cm lange schuine stuken. Neemde bief uit de marinade(bewaar deze) en dep ze droog. Kook de somen gaar volgens beschrijving pak. Verhit de boter in een wok. Giet de olie erbij en bak de bief aan elke kant 4 min bruin maar nog roze van binnen. neem de bief uit de wok en houd ze warm onder aluminiumfolie/ Giet ongeveer de helft van het vet uit de wok. Voeg de groenten toe aan het bakvet en roerbak ze in 4-5 min beetgaar. Blus de groeten af met de marinade,laat het 1 min doorwarmen en roer de sesamolie erbij. Snij de bief in dikke plakken. Verdeel de somen over 4 borden, leg de groeten erop en verdeel het vocht erover. Schik de biefplakken op de groenten en garneer met de pepertjes en koriander....

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha