Gember-chilidrumsticks

Ingrediënten


Bereidingswijze

VOORBEREIDINGSTIJD: 10 MINUTEN + 3 UUR MARINEREN.BEREIDINGSTIJD: 16 MINUTEN. Bakplaat met folie bekleden. Met gesmolten boter of olie licht invetten. Gember, chilisaus, kurkuma, citroensap en -schil, suiker en yoghurt in een grote kom mengen. Kip toevoegen en goed met marinade bedekken. Afgedekt met plasticfolie 3 uur of tot de volgende dag in de koelkast bewaren, af en toe roeren. Kip laten uitlekken. Marinade bewaren. Op matige temperatuur drumsticks 8 min aan beide kanten op de bakplaat bakken tot ze gaar zijn; steeds met marinade bestrijken. Warm of koud serveren met komkommeryoghurt. KOMKOMMERYOGHURT: Alle ingredieenten in een kommetje mengen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 317x

Jouw laatst bekeken recepten