Gepaneerd bieflapje met amandelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Amandelen grofhakken. Ei splitsen (dooier wordt niet gebruikt). In diep bord eiwit losroeren. In ander diep bord paneermeel en Franse keukenkruiden door elkaar scheppen. Vlees inwrijven met zout en peper. Vlees eerst door eiwit halen, dan door paneermengsel wentelen. Overtollig paneermeel eraf schudden. Tot gebruik vlees afgedekt in koelkast leggen.Schaal voorverwarmen. In koekepan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Vlees in 8 min. bruin bakken. Halverwege keren. Op warme schaal leggen. In bakvet amandelen 1 min. bakken. Over vlees verdelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 375x

Jouw laatst bekeken recepten