Gepaneerde gevulde....">

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Meng het gehakt in een ruime kom met de gehaktkruiden, 1 eetl. bieslook, 1 ei en 3 eetlepels paneermeel. 2. Vorm van het gehakt 12 balletjes en druk deze in de hand zo plat mogelijk. 3. Snijd de rauwe ham in heel kleine stukjes en meng ze met de verse roomkaas en 1 eetl. bieslook. 4. Verdeel het ham-roomkaasmengsel in 12 porties. Neem telkens een platgedrukt balletje gehakt in de hand, leg er een portie van het ham-roomkaasmengsel op. Vouw het gehakt om het mengsel en druk de randen van het gehakt voorzichtig op elkaar zodat de kaas er niet meer uit kan. 5. Klop het andere ei los. Haal de gevulde gehaktballen eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. 6. Laat ze in de koelkast ten minste 15 minuten opstijven. 7. Verhit de olie om te frituren tot ca. 170?C. Frituur de gevulde gehaktballen (6 tegelijk) in de hete olie goudbruin en gaar (ca. 7 minuten) en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 511x

Jouw laatst bekeken recepten