Gepocheerde rode poon met mosterdsaus

Ingrediënten

  • 600 g poonfilet
  • 2 visbouillontabletten
  • 2 eetlepels mosterd
  • 1 dl slagroom
  • allesbinder
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook

Bereidingswijze

Spoel de visfilets onder de koude kraan af. Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook. Leg de poonfilets in het hete vocht, zet het vuur laag en laat de poon in 6-8 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) gaar worden. Schep tijdens het garen van de vis 3 dl van de bouillon in een steelpannetje. Roer de mosterd en de slagroom erdoor. Zet het pannetje op het vuur en voeg genoeg Allesbinder toe om de saus te binden. Roer de bieslook erdoor. Leg de gepocheerde visfilets met behulp van een schuimspaan op een schaal en schep de saus erover. Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool of broccoli.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha