Gesauteerde hertenfilet met jeneverbessen

Ingrediënten

  • -2 hertenfilets van elk 500 g (in dobbelsteentjes gesneden)
  • -olie
  • -50 g boter
  • -50 g jenverbessen
  • -50 cl slagroom
  • -zout en peper

Bereidingswijze

-bestrooi de dobbelsteentjes vlees met zout en peper*sauteer de blokjes-filets en de gekneusde jeneverbessen 3 min op hoog vuur in de olie en boter *giet het vlees dan af (anders wordt het te vet) *ontvet de pan en doe het vlees er terug bij en voeg de slagroom erbij *laat de saus koken en breng op smaak met zout en peper

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 640x

Jouw laatst bekeken recepten