GESTOOFD KONIJN IN WITTE WIJN

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snipper de gepelde uien en knoflooktenen. Snijd de uitgelekte gedroogde tomaten in stukjes. Wrijf de konijnenbouten in met zout en peper en bestuif ze met wat bloem.Verhit de olie in een braadpan en bak de bouten rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze even mee. Voeg de gedroogde tomaat,tomatenpuree,wijn,rozemarijn en olijven toe. Breng de vloeistof,al roerende, aan de kook. Laat de bouten, met het deksel op de pan,zachtjes gaar worden in ca. 11/2 uur. Keer de bouten af en toe.Verwijder de takjes rozemarijn en breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 697x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten