Gestoofd rundvlees in tomatensaus

Ingrediënten

  • 1eetl. olie-15gr. boter-500gr. runderstoofvlees in blokjes gesneden-1 blik tomatensoep(400gr)-400gr tomaten-100gr. bleekselderij kleingesneden-200gr champignons in plakjes gesneden-3/4theel. gemberpoeder-1eetl. worcestershiresauce- 2eetl. bruinesuiker-3eetl. azijn-knoflookzout-zout en peper.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de boter met de olie in een braadpan en braad de blokjes vlees rondom aan en schep ze uit de pan en doe ze in een ovenschaal. Schep het braadvet uit de pan en voeg de overige genoemde ingredienten toe en breng aan de kook. Giet de saus over het vlees en zet de ovenschaal zeker 1 uur in de oven. proef eerst of er nog zout en peper bij moet.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha