Gestoofd varkensgebraad met witte wijn

Ingrediënten

  • -1 kg varkensgebraad
  • -2
  • 5 dl water
  • -2
  • 5 dl droge witte wijn
  • -1 ui
  • -500 gr champignons
  • -1 klein blikje tomatenpuree
  • -ma?zena-express
  • -peper
  • zout en muskaatnoot
  • .

Bereidingswijze

-Laat het vlees aan alle zijden aanbakken, kruiden met peper, zout en muskaatnoot -Wijn, water en gesnipperde ui toevoegen. -30 min laten stoven, af en toe omkeren -Na 30 min de tomatenpuree en de gesneden champignons toevoegen en nog eens 30 min laten stoven. -De bereiding een nacht laten rusten.De volgende dag opwarmen, de saus op smaak brengen met peper en zout en binden met ma?zena-express.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha