Gestoofde konijnenbouten met rode wijn

Ingrediënten

  • 2 konijnenbouten - 10 olijven - 1 blikje tomatenstukjes op sap - 1 dl rode wijn - 30 gram boter - zout en peper - 1 theelepel Franse kruiden of 1 theelepel tijm
  • basilicum en oregano - mespuntje tijm

Bereidingswijze

Smeer de bouten in met peper en zout. Snijd de tomaten klein. Verwarm de boter in de braadpan. Bak de bouten aan beide kanten bruin. Haal de bouten uit de pan en voeg het tomatensap met vruchtvlees, rode wijn, olijven en kruiden toe. Laat de jus warm worden en leg de bouten erin. Stoof de bouten in 1 1/2 uur gaar. Laat het niet koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 651x

Jouw laatst bekeken recepten