Gestoofde ribrollade in rode wijn

Ingrediënten

  • 100gr:ontbijtspek
  • 2uien
  • 250gr:mosselen
  • 125gr:
  • bleekselderij
  • 50gr:boter
  • 2dl:rode wijn
  • 1dl;
  • vleesbouillon van tablet
  • 1 kg:ribrollade

Bereidingswijze

Spekjes in blokjes snijden.Uien pellen en grof hakken.Worteltjes en bleekselderij schoonmaken en kleinsnijden.Boter in een braadpan verhitten,het vlees aan alle kanten snel bruin bakken en uit de pan nemen.In de boter het spek uitbakken en de groenten toevoegen.Groenten regelmatig omscheppen en wijn en bouillon erbij gieten. Vlees op de groente leggen en deksel op de pan leggen.Op laag vuur ca.1? uur braden en de rollade af en toe draaien.Vlees uit de pan nemen en op hoog vuur het vocht een beetje laten verdampen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha