GEURIGE RUNDERLAPJES MET PRUNEAUX

Ingrediënten


Bereidingswijze

Wrijf het vlees aan een kant in met sambal. Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout, peper en Italiaanse keukenkruiden. Pel de ui en snijdt deze in grove stukken. Pel de knoflook en hak ze fijn. Was de paprika en verwijder de zaadlijst. Snijdt de paprika in reepjes. Was de tomaat en snijd deze in stukjes. Verhit in een braadpan de boter. Bak het vlees hierin in 5 minuten aan beide kanten. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Bak in de braadboter de ui en de knoflook in 3 minuten goudgeel. Doe de paprika en de tomaat erbij. Doe er na 5 minuten 1? dl heet water bij en laat aan de kook komen. Voeg het vlees toe en laat het 1? uur op heel zacht vuur sudderen. Doe de pruneaux erbij en laat het nog 1? uur op heel zacht vuur sudderen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 396x

Jouw laatst bekeken recepten