Gevulde aardappelen met champignons en ham

Ingrediënten


Bereidingswijze

De aardappelen grondig schoonmaken en ze in de schil gaarstomen. De champignons reinigen, een derde opzij houden en de rest fijnhakken. De helft van de boter smelten in een pan en hierin de hele champignons laten bruinen. Kruiden met peper en zout. De champignons uit de pan halen en de gehakte ui in de rest van de boter laten kleuren. De fijngesneden ham en de gehakte champignons toevoegen. Wanneer de aardappelen gaar zijn, ze halveren en uithollen zonder de schil de beschadigen. Het aardappelvlees bij het champignon-ui- en hammengsel voegen en goed mengen. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat. De aardappelen vullen met dit mengsel en afwerken met de opzijgehouden champignons. Een vijftal minuten in de oven zetten, bestrooien met fijngehakte peterselie en onmiddellijk opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha