Gevulde courgettebootjes uit de oven

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijdt de courgettes overdwars doormidden en hol de zaatlijst er uit met een lepel. Leg de helften in de ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200gr. (hetelucht 180 gr.)Rul het gehakt (zonder vet of eventueel een heel klein beetje olijfolie) bruin in een hapjes pan. Voeg er de gesnipperde ui aan toe en bak een paar minuutjes mee. Voeg er de gesnipperde champignons, de uitgelekte stukjes tomaat en de stukjes gedroogde tomaat aan toe en laat even warm worden. Breng op smaak met it.keukenkruiden, zout en peper en voeg de tomatenpuree toe. Schep het gehaktmengsel in de uitgeholde courgettes. Bestrooi dit met de geraspte kaas en verdeel hierover de koksroom. Zet het gerecht ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha