Gevulde inktvis met paprika's en zalm

Ingrediënten


Bereidingswijze

Spoel de pijlinktvissen zorgvuldig onder de koude kraan. Meng de knoflook met de olijfolie.Kook de orzo gaar in gezouten water. Spoel de pasta onder de koude kraan en laat enkele minuten uitlekken. Snijd de groenten in kleine blokjes. Laat de boter smelten en voeg de olijfolie met de knoflook toe. Voeg vervolgens de paprika's, courgettes en uien toe, en laat een vijftal minuten stoven. Bestrooi het geheel met de specerijen, en kruid met peper en zout. Roer goed en laat nog even sudderen. Verdeel het groentemengsel over twee pannen. Voeg aan de ene pan de bloem toe en laat even koken om de rauwe smaak van de bloem uit te koken. Voeg dan de passata, pernod en bouillon toe. Breng de zalm en de room bij de groenten in de andere pan en laat nog even sudderen. Haal de pan van het vuur en voeg de orzo toe. Laat enkele minuten afkoelen en vul dan met behulp van een spuitzak of lepel de pijlinktvissen met dit mengsel. Leg de inktvissen in de pan met de saus en laat een 20-tal minuten garen op zacht vuur.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha