gevulde kalfsrolletjes met spinazie

Ingrediënten

  • 4 ongepaneerde kalfsschnitzels(elk 150 gr.)-500 gr. verse spinazie of bladspinazie uit de diepvries-2eetl. olijfolie-1 teentje knoflook-5 gedroogde tomaten op olie-125 gr. boursin-2 eetl. geraspte parmezaanse kaas-25 gr. boter-2 dl. kalfsfond-zout en versgemalen peper-1 dl. kookroom-bloem om het vlees te bloemen.

Bereidingswijze

Leg de schnitzels naast elkaar op een plank en bedek ze met vershoudfolie. Sla het vlees met de handpalm iets platter of gebruik een tweede plank om ze plat te drukken. Roerbak de spinazie 2 min. in 1 eetl. olie met 1 geperst teentje knoflook. Snij de tomaten in kleine stukjes. Bestrijk de schnitzels met de boursin en schep de spinazie erop. Verdeel de tomatenstukjes en de parmezaanse kaas over de spinazie en rol de schnitzels stevig op prik ze vast met een cocktailprikker of bind ze dicht met keukengaren en wentel ze even door de bloem.Verhit 1 eetl. olijfolie met de boter en bak hierin de rolletjes rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper. Giet de kalfsfond erbij en laat de rolletjes 10 min. zachtjes garen Schep ze uit de pan op een voorverwarmde schaal en dek ze af met aluminiumfolie. Voeg de kookroom bij het braadvet met de fond en laat 5 min. inkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x

Jouw laatst bekeken recepten