Gevulde kipfilet met spinazie en rijst

Ingrediënten


Bereidingswijze

oven voorverwarmen op 200 gradenLaat 100 gr. spinazie in kokend water zacht worden en knijp het uit. Bak op panfit-vel of in anti-aanbakpan de rode ui en knoflook zacht.In een schaal de geslonken spinazie, gekookte rijst, ui. knoflook, basilicum en peterselie door elkaar mengen. Kruiden met zout en peper. Maak in de kipfilet een opening zodat het een soort envelopje wordt. Vul de kipfilet met het mengsel van rijst en spinazie en maak ze dicht met houten prikkertjes. Bak de kipfilet even aan (panfit-vel of klein beetje (distel)olie) in 2 minuten. Leg ze daarna in de ovenschaal en laat ze verder garen in de oven( 8 tot 10 minuten) Maak de overgebleven spinazie aan met olijfolie en balsamico-azijn en als je een restje rijstmengsel over hebt kan dit er ook doorheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha