Gevulde paprika's met spinazie-fetarijst

Ingrediënten

  • 125 g notenrijst (pak a 250 g)
  • ? 150 g spinazie deelblokjes (diepvries)
  • ? 2 grote gele paprika's
  • ? 100 g feta
  • ? 1 theelepel Season all-kruiden
  • ? 1 dl knoflooksaus

Bereidingswijze

Rijst in ruim water ca. 8 minuten koken. Intussen spinazie in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in ca. 3 minuten ontdooien. Spinazie in zeef goed laten uitlekken. Paprika's wassen, halveren, zaadjes en zaadlijsten verwijderen. Paprika's in schaal zetten. In magnetron ca. 3 minuten afgedekt garen. Feta in kleine blokjes snijden. Rijst afgieten. Spinazie en feta door rijst scheppen, op smaak brengen met Season all. Mengsel in paprika's scheppen. Paprika's in magnetron afgedekt op vol vermogen in ca. 2 minuten warm laten worden. Serveren met knoflooksaus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha