Gevulde rode kool met gehakt, ham en kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden.Kook de koolbladeren 5 minuten in water met wat zout tot ze net gaar zijn. Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Bak het gehakt in de olie rul en bruin . Meng er dan ham, 2 el Parmezaanse kaas, citroensap, olijven, peterselie, zout en peper door. Verdeel dit mengsel over de koolbladeren, vouw de koolbladeren dicht en rol ze op. Beboter een lage ovenschaal en leg de koolrolletjes er naast elkaar in. Giet de tomatensaus erover. Bestrooi met de rest van de kaas en leg er wat klontjes boter op. Bak de koolrolletjes 15 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Geef er gekookte aardappels bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 543x

Jouw laatst bekeken recepten