Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,am

Ingrediënten

  • 16 puntpaprika's
  • 1 dl Turkse yoghurt
  • 300 gram verse geiten- of roomkaas
  • fijngehakte peterselie en verse munt
  • 1 gehakte sjalot
  • 1 theel. knoflooksap
  • 50 gram amandelschaafsel
  • 25 gram gehakte pistachenoten
  • 1 ei
  • zout
  • peper 2dl bouillon.

Bereidingswijze

oven op 200?C of heteluchtoven op 180?CSnijd de paprika's in de lengte open. Haal de zaadlijsten er met de theelepel uit en was ze. Vermeng alle ingredienten behalve de bouillon. Vul hiermee de paprika's en vouw ze een beetje dicht. Plaats ze strak tegen elkaar in de schaal. Voeg de bouillon toe en plaats de schaal in de warme oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 105x

Te vinden in: