Groene varkenscurry met kokos en Pisang Ambon

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Haal de schil van de limoenen met een dunschiller. -Hak de schil op en doe die in een blender. -Pers er het sap bij en voeg de rest van de ingredi?nten toe. -Draai tot een gladde, groene pasta. -Marineer de stukken varkensvlees 30 min in 2 scheppen kerriepasta en de Pisang Ambon.- Giet de olie in een wok, laat even warmen en doe er dan de stukken vlees bij. -Bak 5 minuten door en voeg de rest van de pasta toe. -Giet er al roerend de kokosmelk bij. -Laat alles even opkoken, draai het vuur laag en laat nog eens 10 minuten rustig sudderen. - Strooi de gebroken cashewnoten en wat gesnipperde koriander en munt over de bereiding.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 433x