Gulai Kambing

Ingrediënten


Bereidingswijze

-maak knoflook, gember,koriander,komijn,kruidnagel, kardemom,kaneel, nootmuskaat, kurkuma, zwarte peper, lombok en kemirienoten samen fijn in de vijzel of de keukenmachine -voeg zonodig 1 el olie toe-verhit 2 el olie in een grote pan -voeg de ui erbij en fruit deze licht goudbruin -voeg het kruidenmengsel en de sereh toe en bak al roerend enkele minuutjes -voeg het vlees met wat zout erbij en bak al roerend lichtbruin in 5 min -voeg dan tomaat erbij en bak een min mee -doe de santen erbij en roer om en breng langzaam aan de kook -in een schone pan de resterende olie verhitten en de kokos er goudgeel in roeren -doe dan de kokos bij het vlees en verminder de hitte en laat koken tot het vlees gaar is -voeg citroensap erbij en zonodig nog wat zout en laat nog 5 min doorkoken -er moet voldoende saus zijn, voeg zonodig tussentijds 1 of meer lepels water toe

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1210x

Jouw laatst bekeken recepten