Hardgekookte eieren in romige moghlaisaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng in een kommetje cayennepeper, komijn, garam masala, koriander, citroensap, zout en wat zwarte peper met 1 eetlepel water. Houd dit apart Verhit de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur. Roerbak hierin de fijngesneden ui tot deze bruine randjes krijgt. Voeg de gemberwortel toe, roer 10 seconden, voeg de pasta uit het kommetje toe en roer 30 seconden Roer tomatenpuree, kippenbouillon, room en verse koriander erdoor en breng alles net aan de kook. Laat het afgedekt 2-3 minuten zachtjes pruttelen Leg de halve eieren naast elkaar in de pan en lepel de saus erover. Laat alles afgedekt nog 2-3 minuten pruttelen en dien op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Dit is een blijvertje op ons week menu :-) Ik doe er iets meer kruiden in en ± 0,5 l water ipv 1 dl, want wij zijn sausmensen. Heerlijk romig, snel en goedkoop. Top!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha