hartige groente-rosti taart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snipper de uien en fruit deze in de pan met de in stukjes gescheurde ontbijtspek . Was en snij de prei en de paprika in kleine stukjes en bak deze even mee. Laat de plakjes bladerdeeg even op een koele ondergrond ontdooien en vet een springvorm met een doorsnede van 24 cm in met wat boter.Bak de rosti tenslotten nog even mee in de koekenpan,totdat het goed ontdooit is. Klop de eieren met de melk peper en zouteven op. Bekleed de springvorm met bladderdeeg en prik gaatjes met een vork in bodem en randen. Vul de vorm 1/3 van het groente rostimengel overgiet dit met 1/3 deel van het eiermengel en bestrooi 1/3 met de kaas. Herhaal dit totdat alles op is. Bak de taart in 45 min. in en voorverwarmde oven (220 c) totdat hij knapperig bruin is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha