hartige rijst

Ingrediënten

  • 2 zakken boerensoepgroenten; gehakt; champignonsnons; courgette; knoflookteentjes en alle groenten die je nog hebt en dreigen de koelkast uit te lopen; bouilonblok; Kruiden I van maggi; water

Bereidingswijze

groenten snijdenBraad het gehakt rul met wat kruiden I; voeg de boerensoepgroenten toe; doorroeren en alle andere groenten toevoegen; bouillonblokjes toevoegen en water zodat de substantie bijna onder staat. Even aan de kook laten komen en zachtjes daarna laten sudderen ongeveer half uur. Eventueel wat binden met allesbinder. De bouillon proeven en als het niet kruidig genoeg is toevoegen naar smaak (Ik kook altijd proevend dan weet je hoe het smaakt) Rijst in glazen schaal doen water toevoegen (ongeveer vingerkootje) en 10 tot 12 min op hoog vermogen in de magnetron. Of op traditionle wijze koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 445x

Jouw laatst bekeken recepten