hartige taart van aardappel

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Snipper de ui en roerbak deze in wat olie totdat het begint te kleuren. - Pers het teentje knoflook erboven uit en roerbak het even mee. - Stamp de aardappelen fijn en maak er met de eieren een puree van. - fileer de makreel en maak er kleine stukjes van. - laat de doperwtjes en de maiskorrels uitlekken.- doe de aardappelpuree op de bodem van een ovenschaal of een springvorm. - Verdeel hierover de uitgelekte maiskorrels en de doperwtjes. - Verdeel hierover de makreel - Verdeel hierover de gebakken ui met knoflook. - Bedek alles met een laagje huttenkase. - Laat dit alles gaar worden, ongeveer 20 minuten in de oven op 200 graden. - De laatste paar minuten de grill even aan om de huttenkase iets te laten kleuren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten