Heerlijk Kalfsvlees met parmaham op Milanese wijze

Ingrediënten

  • 4 dunne plakken kalfsvlees a 125 gram 65 gram boter 60 gram Parmaham
  • in kleine reepjes zout en peper bloem 4 el bouillon sap van 1 citroen 1 el bladpeterselie
  • fijngehakt.

Bereidingswijze

Snijd alle plakken vlees in dezelfde vorm. Verhot 45 gram boter in een grote pan en bak de Parmaham een paar minuten. Bestrooi het vlees met zout en peper, bestuif met bloem en bak het in dezelfde pan aan beide kanten goudbruin. Haal de plakken uit de pan en houd ze warm. Doe de rest van de boter in de pan en roer er de bouillon door om de aanbaksel op de bodem los te maken. Voeg de citroensap en peterselie toe, breng alles aan de kook, giet de saus over het vlees en dien het direct op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 580x