Heerlijke HACHEE van gehakt, kool en rode wijn

Ingrediënten

  • 1 kilo varkensgehakt 150 gram bruine suiker 125 ml rode wijn 2 el boter 400 gram kool
  • fijngesneden peper en zout.

Bereidingswijze

Doe de boter in een braadpan. Meng de bruine suiker erbij en laat het karamaliseren. Doe de kool erbij en breng op smaak met peper en zout. Goed roeren. Leg het vlees bovenop de kool en giet de wijn erover. Dek de kookpan af en laat 2-3 uur sudderen op een zeer laag vuur. Regelmatig roeren zodat het niet aan de bodem gaat kleven. Zeer warm opdienen met aardappelen of rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 591x